biuro rachunkowe

Czy może mi ktoś polecić biuro rachunkowe w okolicy Libiąża? Do tej pory sam się rozliczałem ale już nie starcza mi czasu 8)

to trochę będzie Cię kosztować ::slight_smile:

Jaka działalność? jednoosobowa? spółka? ilu pracowników?

Prowadzę jednoosobowa działalność gospodarczą. Obecnie zatrudniam 2och pracowników ale zbliża się sezon (ogrodnictwo) i zamierzam przyjąć jeszcze 6os sezonowych. Mam dużo zleceń i nie chciałbym się zajmować księgowością.

jaki płaci pan podatek? tzn. jaka forma?

Zasady ogólne + vat

a nie myślał pan o rozliczeniach online?

Wolę kontakt z fizyczną osoba 8)

środki trwałe też pan pewnie posiada?

Coś się znajdzie 8)

Na czym to tak dokładnie polega? 8) Nie orientuję się za bardzo

korzystałeś z jakiegoś oprogramowania? też zamierzam otworzyć działalność i zastanawiam się czy rozliczać się samodzielnie

@toYA zależy jak się czujesz w finansach i dokumentach. Wszystko rozliczam na papierze, nie do końca ufam programom 8)

jakieś tam pity kiedyś wypełniałam… :-[

;D PIT to nie to samo ;D ;D
W jakiej branży działasz?

Chciałabym otworzyć salon fryzjerski. Teraz pracuje na etacie i mam klientów, którzy przychodzą tylko do mnie.

Spokojnie byś sobie poradził(ła) 8)

Poprzygladaj sie w obecnym zakładzie pracy jak to wygląda i myślę że spokojnie sobie poradzisz 8) jak znajdziesz czas to merytorycznie wyjdzie pozytywnie

tu pracuje 23 osoby więc nie sądzę żebym miała dobry przykład :stuck_out_tongue:

e-księgowość to prowadzenie rozliczeń samodzielnie ale z nadzorem specjalisty. Najlepiej udać się do firm i zapytać, co oferują